Laura Makelaardij & Advies: (Seniorkeur®) aankoopmakelaar

Er komt een tijd dat u opnieuw nadenkt over uw toekomst. Bijvoorbeeld wanneer:

  • uw kinderen het huis uit zijn;
  • u met pensioen gaat;
  • uw droomhuis te koop staat;
  • uw huidige woning niet meer geschikt is om er voor altijd in te blijven wonen.

Hiermee komen als vanzelf ook andere wensen om de hoek kijken. Misschien wilt u kleiner wonen, verlangt u naar een rustigere omgeving of wilt u alles gelijkvloers hebben. U houdt het aanbod in de gaten, maar verder dan dat komt het niet. Herkent u deze fase? Of heeft u al iets op het oog, maar ziet u op tegen al dat geregel? Maak dan in elk geval eens een afspraak met ons. Het inschakelen van een deskundige en (Seniorkeur®) aankoopmakelaar heeft meer voordelen dan u denkt. 

De voordelen van aankoopbegeleiding

  • Wist u dat u gemiddeld 6% bespaart wanneer u ons als aankoopmakelaar inschakelt? Op een koopsom van € 280.000 k.k. betekent dit al gauw een mooie € 16.000. 
  • Wij kunnen vooraf een inschatting maken van de bouwkundige staat van de woning waarin u geïnteresseerd bent. Zo weet u direct of een keuring noodzakelijk is en wordt u achteraf niet onaangenaam verrast.
  • Laura Makelaardij & Advies kent de markt als geen ander. Dat maakt dat wij u goed kunnen adviseren over de vraagprijs, juridische aspecten en aankoopstrategie. Dit vergroot de kans op een goede prijs en goede ontbindende voorwaarden maximaal.
  • Als aankoopmakelaar zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van het aanbod. Aankoopbegeleiding bespaart u dus tijd en voorkomt teleurstellingen.

Specialist in (levensloopbestendige) woningen voor medioren in Zuid-Limburg

De vraag naar levensbestendige woningen is de laatste paar jaren fors gegroeid en de rek is er nog niet uit. Als Seniorkeur® makelaar en gespecialiseerd in woningen voor medioren, beschikt Laura Makelaardij & Advies over extra kennis waardoor u verzekerd bent van een deskundig advies.

Wat zijn uw wensen?

Brochure Aankoopbegeleiding

Afspraak maken