Laura Makelaardij & Advies: aankoopmakelaar

Waar moet je op letten tijdens een bezichtiging? Welke vragen moet je stellen? Is het huis bouwkundig in orde? Vindt je het lastig om zelf de onderhandelingen te doen? Of misschien ben je nog wel helemaal niet zo ver en vindt je het lastig om een geschikte woning te vinden.

Een huis kopen, dat doe je niet elke dag. En of je het nu voor het eerst doet of voor het laast, het is en blijft een spannende gebeurtenis waarbij ook een hoop emoties meespelen. Een verkopend makelaar handelt in het belang van zijn of haar klant: de verkoper. Met een eigen aankoopmakelaar sta je als kopers een stuk sterker. Zo profiteer je niet alleen van de kennis van de markt maar ook van onze jarenlange ervaring.

Een huis kopen zonder zorgen

Met de juiste begeleiding neem je goede beslissingen, weet je wat een huis waard is, kies je de juiste onderhandelingsstrategie en weet je precies wat de kleine lettertjes in de koopovereenkomst betekenen.

Aankoopbegeleiding zoals jij dat wilt

Wat zijn jouw wensen?

Wat wij voor jou doen bepaal je zelf. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit een aantal opties. Maak een afspraak of vraag onze uitgebreide brochure over aankoopbegeleiding aan. Hierin vindt je de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Brochure Aankoopbegeleiding

Afspraak maken

Aankoopbegeleiding voor starters

Als starter heb je het momenteel moeilijk op de woningmarkt. Er is weinig aanbod en er is veel concurrentie. We horen van veel starters dat ze het zoeken en kopen van hun eerste woning spannend vinden. Hoe fijn is het dan als er een deskundige met je mee kijkt? Lees meer.

Aankoopbegeleiding voor 50-plussers en senioren

De vraag naar levensbestendige woningen is de laatste paar jaren fors gegroeid en de rek is er nog niet uit. Als Seniorkeur® makelaar en gespecialiseerd in woningen voor medioren, beschikt Laura Makelaardij & Advies over extra kennis waardoor je verzekerd bent van een deskundig advies. Lees meer.