Laura Makelaardij & Advies: aankoopmakelaar

Waar moet u op letten tijdens een bezichtiging? Welke vragen moet u stellen? Is het huis bouwkundig in orde? Vindt u het lastig om zelf de onderhandelingen te doen? Of misschien bent u nog wel helemaal niet zo ver en vindt u het lastig om een geschikte woning te vinden.

Een huis kopen, dat doet u niet elke dag. En of u het nu voor het eerst doet of voor het laast, het is en blijft een spannende gebeurtenis waarbij ook een hoop emoties meespelen. Een verkopend makelaar handelt in het belang van zijn of haar klant: de verkoper. Met een eigen aankoopmakelaar staat u als kopers een stuk sterker. Zo profiteert u niet alleen van de kennis van de markt maar ook van onze jarenlange ervaring.

Een huis kopen zonder zorgen

Met de juiste begeleiding neemt u goede beslissingen, weet u wat een huis waard is, kiest u de juiste onderhandelingsstrategie en weet u precies wat de kleine lettertjes in de koopovereenkomst betekenen.

Aankoopbegeleiding zoals u dat wilt

Wat zijn uw wensen?

Wat wij voor u doen bepaalt u zelf. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit een aantal opties, waaronder een zoekservice. Maak een afspraak of vraag naar onze uitgebreide brochure over aankoopbegeleiding. Hierin vindt u de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Brochure Aankoopbegeleiding

Afspraak maken

Aankoopbegeleiding voor starters

Als starter heb je het momenteel moeilijk op de woningmarkt. Er is weinig aanbod en er is veel concurrentie. We horen van veel starters dat ze het zoeken en kopen van hun eerste woning spannend vinden. Hoe fijn is het dan als er een deskundige met je mee kijkt? Lees meer.

Aankoopbegeleiding voor 50-plussers en senioren

De vraag naar levensbestendige woningen is de laatste paar jaren fors gegroeid en de rek is er nog niet uit. Als Seniorkeur® makelaar en gespecialiseerd in woningen voor medioren, beschikt Laura Makelaardij & Advies over extra kennis waardoor u verzekerd bent van een deskundig advies. Lees meer.