Laura Makelaardij & Advies: aankoopmakelaar

Waar moet je eigenlijk op letten tijdens een bezichtiging? Is het huis bouwkundig in orde? Welke belangrijke informatie staat er in een akte?  Is de vraagprijs reëel? Wat is een goed bod? En hoe ga je om met een biedingsprocedure of onderhandeling?

Een huis kopen, dat doe je niet elke dag. En of je het nu voor het eerst doet of voor het laast, het is en blijft een spannende gebeurtenis waarbij ook een hoop emoties meespelen. Een verkopend makelaar handelt in het belang van zijn of haar klant: de verkoper. Met een eigen aankoopmakelaar sta je als kopers een stuk sterker. Zo profiteer je niet alleen van de kennis van de markt maar ook van onze jarenlange ervaring.

Een huis kopen zonder zorgen

Met de juiste begeleiding neem je goede beslissingen, weet je wat een huis waard is, kies je de juiste onderhandelingsstrategie en weet je precies wat de kleine lettertjes in de koopovereenkomst betekenen.

Jouw persoonlijke aankoopmakelaar in Zuid-Limburg

In onze brochure vertellen we je meer over de fases waaruit een aankooptraject bestaat, hoe wij jou kunnen helpen en wat de kosten zijn.

Brochure Aankoopbegeleiding

Samen op zoek naar jouw droomhuis

Heb je geen tijd, zin of energie om continu het nieuwste woningaanbod bij te houden? Vind je het lastig om je woonwensen helder te krijgen en bezichtig je nu zo'n beetje alles dat er op je pad komt? Of zitten jij en je partner niet helemaal op één lijn?

Je kunt de aankoopbegeleiding ook uitbreiden met een zoekdienst waarbij wij voor jou op zoek gaan naar geschikte woningen. Meer informatie hierover kun je vinden in onze Aankoop Brochure.

Meer weten?

Twijfel je of aankoopbegeleiding iets voor jou is of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Contact opnemen