Overweeg jij om je huis te gaan verkopen?

Dan komen wij graag gratis en vrijblijvend bij je thuis. Onze visie is dat jij centraal hoort te staan in het verkoopproces. Elke verkoper is uniek en elk huis heeft een ander verhaal. We leren je graag kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Natuurlijk adviseren we je ook over een reële vraagprijs en de beste verkoopstrategie. Ook lichten we de stappen toe die er gezet moeten worden om tot een succesvolle verkoop te komen. Tijdens zo'n gesprek krijg je veel informatie. Daarom ontvang je ook ons Verkoop Magazine, zo kun je alles nog eens rustig doorlezen.

Wat houdt een gratis waardebepaling in?

Voor het opstellen van de gratis waardebepaling van jouw huis komen we eerst geheel vrijblijvend bij je langs voor een persoonlijk oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we je woning van binnen en buiten om vervolgens een onderbouwd verkoopadvies te kunnen geven. Bij het vaststellen van de waarde baseren we ons op:

  • onze ervaring bij de verkoop van gelijksoortige woningen;
  • transactieprijzen van vergelijkbare woningen die recent in de directe omgeving verkocht zijn, zogenaamde 'referentiepanden';
  • het actuele aanbod in de omgeving;
  • de doelgroep die er voor jouw woning is;
  • de staat van onderhoud, uitstraling en locatie van je woning.

Op basis van deze gegevens stellen we een verkoopadvies op. Je vindt daarin de te verwachte verkoopopbrengst, de meest ideale vraagprijs en de verkoopstrategie die bij jouw situatie past. Wij investeren veel tijd en energie in een uitgebreid vooronderzoek, het opstellen van deze waardebepaling is voor jou echter geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag direct jouw gratis waardebepaling aan

Wil je een gratis waardebepaling van jouw woning? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Afspraak maken