Je huis verkopen?

Laura Makelaardij & Advies helpt je graag!

Laura Makelaardij & Advies is ontstaan vanuit Carla Frissen Vastgoed. Al sinds 1997 begeleiden wij mensen in de gemeente Meerssen en omgeving professioneel en met aandacht bij het verkopen van hun huis. Zowel Carla als Laura, moeder en dochter, zijn gecertificeerd Makelaar en Taxateur en aangesloten bij de branchevereniging VBO.

Onze visie

Onze visie is dat jij centraal hoort te staan in het verkoopproces. Een woning verkopen, dat doe je immers niet elke dag. Daarom moet je erop kunnen vertrouwen dat het goed gebeurt en dat je van elke stap op de hoogte gehouden wordt. Vanaf het moment dat je ons belt tot en met de daadwerkelijke verkoop van je huis bouwen wij een sterke vertrouwensband met je op.

Het verkooptraject

Een huis verkopen is voor ons dagelijkse kost, voor jou is het iets dat je niet elk jaar doet. Misschien is het zelfs wel de eerste keer. Daarom informeren we je graag over hoe het verkooptraject van een huis stap voor stap verloopt zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lees meer: Hoe verloopt het verkooptraject?

Wat kost een verkoopmakelaar?

Bij de verkoop van een woning komen vanzelfsprekend diverse kosten kijken. In ons Verkoop Magazine leggen we je uit hoe deze kosten zijn opgebouwd, hoe hoog de kosten zijn en wanneer je ze dient te betalen. Wel zo helder en transparant.

Download Verkoop Magazine

De woning van je ouder(s) verkopen?

Vaak zien we dat ouders hun kinderen inschakelen bij de verkoop van hun huis. Het kan ook zijn dat je als erfgenaam of executeur testamentair de taak hebt de woning van je overleden ouder(s) te verkopen. Hoe dan ook, je hebt waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd. Het is dan extra fijn als je kunt rekenen op de hulp en ervaring van een deskundige makelaar. Laura Makelaardij & Advies luistert, overlegt, regelt alles van A tot Z en houdt je op de hoogte van elke stap.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Als je van plan bent je huis te verkopen, wil je natuurlijk eerst graag antwoord op een aantal belangrijke vragen zoals wat levert mijn huis op? Bovendien wil je zeker zijn van de makelaar met wie je in zee gaat. Een makelaar met diploma’s én ervaring. Een makelaar bij wie je je prettig voelt en op wie je kunt vertrouwen. Maar hoe kom je daarachter? Tijdens een geheel vrijblijvend en persoonlijk oriëntatiegesprek beantwoorden wij al je vragen. We leggen uit wat we doen, hoe we dat aanpakken, informeren en adviseren. 

Wij staan voor je klaar

Afspraak maken

Wat klanten over ons zeggen