Uw huis verkopen?

Laura Makelaardij & Advies helpt u graag!

Laura Makelaardij & Advies is ontstaan vanuit Carla Frissen Vastgoed. Al sinds 1997 begeleiden wij mensen in de omgeving van Meerssen professioneel en met aandacht bij het verkopen van hun huis. Zowel Carla als Laura, moeder en dochter, zijn gecertificeerd Makelaar en Taxateur en aangesloten bij de branchevereniging VBO.

 

Onze visie

Onze visie is dat u centraal hoort te staan in het verkoopproces. Een woning verkopen doet u immers niet elke dag. Daarom moet u erop kunnen vertrouwen dat het goed gebeurt en dat u van elke stap op de hoogte gehouden wordt. Vanaf het moment dat u ons belt tot en met de daadwerkelijke verkoop van uw huis bouwen wij een sterke vertrouwensband met u op.

Het verkooptraject

Een huis verkopen is voor ons dagelijkse kost, voor u is het iets dat u niet elk jaar doet. Misschien is het zelfs wel de eerste keer. Daarom informeren we u graag over hoe het verkooptraject van een huis stap voor stap verloopt zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Lees meer: Hoe verloopt het verkooptraject?

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Als u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u natuurlijk eerst graag antwoord op een aantal belangrijke vragen zoals wat levert mijn huis op? Bovendien wilt u zeker zijn van de makelaar met wie u in zee gaat. Een makelaar met diploma’s én ervaring. Een makelaar bij wie u zich prettig voelt en op wie u kunt vertrouwen. Maar hoe komt u daarachter? Tijdens een geheel vrijblijvend en persoonlijk oriëntatiegesprek beantwoorden wij al uw vragen. We leggen uit wat we doen, hoe we dat aanpakken, informeren en adviseren. 

Wij staan voor u klaar

 Afspraak maken

De woning van uw ouder(s) verkopen?

Vaak zien we dat ouders hun kinderen inschakelen bij de verkoop van hun huis. Het kan ook zijn dat u als erfgenaam of executeur testamentair de taak heeft de woning van uw overleden ouder(s) te verkopen. Hoe dan ook heeft u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd. Het is dan extra fijn als u kunt rekenen op de hulp en ervaring van een deskundige makelaar. Laura Makelaardij & Advies luistert, overlegt, regelt alles van A tot Z en houdt u op de hoogte van elke stap.