Uw huis verkopen

Als u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u natuurlijk eerst graag antwoord op een aantal belangrijke vragen zoals wat levert mijn huis op? Bovendien wilt u zeker zijn van de makelaar met wie u in zee gaat. Een makelaar met diploma’s én ervaring. Een makelaar bij wie u zich prettig voelt en op wie u kunt vertrouwen. Maar hoe komt u daarachter?

Kies voor zekerheid en boek een oriëntatiegesprek

Tijdens een oriëntatiegesprek beantwoorden wij al uw vragen. We leggen uit wat we doen, hoe we dat aanpakken, informeren en adviseren. Daarnaast laten we zien hoe we desgewenst tegelijkertijd op zoek kunnen gaan naar een woning die voldoet aan uw nieuwe woonwensen. Geen overbodige luxe, zeker wanneer u op zoek bent naar levensloopbestendige woningen. De vraag naar deze woningen neemt alleen maar toe.

Wij staan voor u klaar

De woning van uw ouder(s) verkopen?

Vaak zien we dat ouders hun kinderen inschakelen bij de verkoop van hun huis. Het kan ook zijn dat u als erfgenaam of executeur testamentair de taak heeft de woning van uw overleden ouder(s) te verkopen. Hoe dan ook heeft u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd. Het is dan extra fijn als u kunt rekenen op de hulp en ervaring van een deskundige makelaar. Laura Makelaardij & Advies luistert, overlegt, regelt alles van A tot Z en houdt u op de hoogte van elke stap.

Meer informatie

Wilt u meer weten of bent u benieuwd hoe een verkooptraject bij ons eruit ziet? Vraag dan onze brochure aan of maak meteen een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Brochure Verkoopbegeleiding

Afspraak maken