Makelaar voor senioren

Wel of niet verhuizen? Wellicht denkt u al een tijdje na over kleiner of gelijksvloers wonen. Of misschien bent u vanwege gezondheidsproblemen wel genoodzaakt om te verhuizen. Wat de reden ook is: het verkopen van uw huis is een grote beslissing.

Ons bellen om de mogelijkheden te bespreken is al een hele stap. Als Seniorkeur® makelaar en gespecialiseerd in woningen voor senioren beschikt Laura Makelaardij & Advies over extra kennis waardoor u verzekerd bent van een deskundig advies. We begeleiden u graag in de te nemen stappen voor uw toekomst.

Wat is een seniorenmakelaar?

Inmiddels hebben we al veel ouderen mogen begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van een woning of appartement. Uit ervaring weten we dan ook dat ouderen dit ervaren als een intensief traject. Extra aandacht, het bewaren van rust en het geven van overzicht wordt dan als zeer prettig ervaren.

We gaan net een stapje verder dan een traditionele makelaar. Waar nodig en waar wenselijk nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Natuurlijk begeleiden we het hele verkooptraject voor u. Daarnaast kunnen we u ook begeleiden bij het aanvragen van een energielabel, offertes opvragen bij een verhuisbedrijf, het laten inrichten van de woning voor de verkoop of bijvoorbeeld het regelen van een tuinman of eindschoonmaak.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Tijdens een geheel vrijblijvend en persoonlijk oriëntatiegesprek beantwoorden wij al uw vragen. We leggen uit wat we doen, hoe we dat aanpakken, informeren en adviseren.

Wij staan voor u klaar

 Afspraak maken