Makelaar Beek

Op zoek naar een makelaar in Beek? Laura Makelaardij & Advies is jouw makelaar in Beek en omgeving. Wij ondersteunen je bij de aan- of verkoop van uw huis of dat van je ouders. Verder kun je bij ons terecht voor woningtaxaties en ondersteuning bij het indienen van WOZ-bezwaarschriften.

Al meer dan 20 jaar begeleiden wij klanten professioneel en met aandacht bij het kopen en verkopen van een huis. Ons kantoor is aangesloten bij de branchevereniging VBO. Tevens zijn Laura en Carla bij NRVT gecertificeerde taxateurs.

Meer over ons familiebedrijf

Verkoopmakelaar Beek

Als je van plan bent je huis in Beek te verkopen, wil je natuurlijk eerst graag antwoord op een aantal belangrijke vragen zoals wat levert mijn huis op? Bovendien wil je zeker zijn van de makelaar met wie je in zee gaat. Een makelaar met diploma’s én ervaring. Een makelaar bij wie je je prettig voelt en op wie je kunt vertrouwen. Maar hoe kom je daarachter?

Tijdens een persoonlijk oriëntatiegesprek beantwoorden wij al je vragen. We leggen uit wat we doen, hoe we dat aanpakken, informeren en adviseren. Tevens stellen we na dit oriëntatiegesprek een gratis waardebepaling voor je op.

Download gratis stappenplan succesvolle verkoop

Aankoopmakelaar Beek

Ook voor begeleiding bij de aankoop van je nieuwe huis in Beek en omgeving kun je bij ons terecht. Wat wij voor je doen bepaal je zelf. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit een aantal opties, waaronder een zoekservice. In onze uitgebreide brochure over aankoopbegeleiding vind je de verschillende mogelijkheden en de bijbehoren tarieven.

Download gratis brochure aankoopbegeleiding

Seniorenmakelaar Beek

Senioren kijken vaak op tegen het verkopen van hun huis en de aanstaande verhuizing. Uit ervaringen weten we dat wat extra tijd en aandacht in zo'n geval veel zorgen en onrust kan wegnemen. Naast het begeleiden bij de verkoop van uw woning ondersteunen we u ook graag bij bijkomende zaken zoals het verkoopklaar maken van de woning of de verhuizing.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvend een persoonlijk oriëntatiegesprek aan.

Neem contact met ons op 

Taxateur Beek

Laura Makelaardij & Advies is NRVT gecertificeerd. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor het opstellen van een gevalideerd taxatierapport dat aan alle eisen voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voldoet. Onze taxatierapporten worden door alle financiële instellingen in Nederland geaccepteerd.

Klik voor meer info over taxaties