Makelaar Meerssen

Op zoek naar een makelaar in Meerssen? Laura Makelaardij & Advies is uw makelaar in Meerssen en omgeving. Wij ondersteunen u bij de aan- of verkoop van uw huis of dat van uw ouders. Verder kunt bij ons terecht voor woningtaxaties en ondersteuning bij het indienen van WOZ-bezwaarschriften.

Al meer dan 20 jaar begeleiden wij klanten professioneel en met aandacht bij het kopen en verkopen van een huis. Ons kantoor is aangesloten bij de branchevereniging VBO. Tevens zijn Laura en Carla bij NRVT gecertificeerde taxateurs.

Meer over ons familiebedrijf

Verkoopmakelaar Meerssen

Als u van plan bent uw huis in Meerssen te verkopen, wilt u natuurlijk eerst graag antwoord op een aantal belangrijke vragen zoals wat levert mijn huis op? Bovendien wilt u zeker zijn van de makelaar met wie u in zee gaat. Een makelaar met diploma’s én ervaring. Een makelaar bij wie u zich prettig voelt en op wie u kunt vertrouwen. Maar hoe komt u daarachter?

Tijdens een persoonlijk oriëntatiegesprek beantwoorden wij al uw vragen. We leggen uit wat we doen, hoe we dat aanpakken, informeren en adviseren. Tevens stellen we na dit oriëntatiegesprek een gratis waardebepaling voor u op.

Download gratis stappenplan succesvolle verkoop

Aankoopmakelaar Meerssen

Ook voor begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe huis in Meersen en omgeving kunt u bij ons terecht. Wat wij voor u doen bepaalt u zelf. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit een aantal opties, waaronder een zoekservice. In onze uitgebreide brochure over aankoopbegeleiding vindt u de verschillende mogelijkheden en de bijbehoren tarieven.

Download gratis brochure aankoopbegeleiding

Seniorenmakelaar Meerssen

Senioren kijken vaak op tegen het verkopen van hun huis en de aanstaande verhuizing. Uit ervaringen weten we dat wat extra tijd en aandacht in zo'n geval veel zorgen en onrust kan wegnemen. Naast het begeleiden bij de verkoop van uw woning ondersteunen we u ook graag bij bijkomende zaken zoals het verkoopklaar maken van de woning of de verhuizing.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvend een persoonlijk oriëntatiegesprek aan.

Neem contact met ons op 

Taxateur Meerssen

Laura Makelaardij & Advies is NRVT gecertificeerd. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor het opstellen van een gevalideerd taxatierapport dat aan alle eisen voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voldoet. Onze taxatierapporten worden door alle financiële instellingen in Nederland geaccepteerd.

Klik voor meer info over taxaties