Huis kopen?

Laura Makelaardij & Advies helpt je graag!

Waar moet je eigenlijk op letten tijdens een bezichtiging? Is het huis bouwkundig in orde? Welke belangrijke informatie staat er in een akte?  Is de vraagprijs reëel? Wat is een goed bod? En hoe ga je om met een biedingsprocedure of onderhandeling?

Een huis kopen, dat doe je niet elke dag. En of je het nu voor het eerst doet of voor het laast, het is en blijft een spannende gebeurtenis waarbij ook een hoop emoties meespelen. Een verkopend makelaar handelt in het belang van zijn of haar klant: de verkoper. Met een eigen aankoopmakelaar sta je als kopers een stuk sterker. Zo profiteer je niet alleen van de kennis van de markt maar ook van onze jarenlange ervaring.

De voordelen van aankoopbegeleiding

Met de juiste begeleiding neem je goede beslissingen, weet je wat een huis waard is, kies je de juiste onderhandelingsstrategie en weet je precies wat de kleine lettertjes in de koopovereenkomst betekenen.

  • Als aankoopmakelaar behartigen wij alleen jouw belangen als koper net zoals de verkopend makelaar dat doet voor de verkoper van de woning. Dat betekent dat je een eerlijk en objectief advies krijgt en dubbele belangen uitgesloten zijn. Wel zo prettig om te weten toch?
  • Laura Makelaardij & Advies kent de markt als geen ander. Dat maakt dat wij je goed kunnen adviseren over de vraagprijs, juridische aspecten en aankoopstrategie. Dit vergroot de kans op een goede prijs en goede ontbindende voorwaarden maximaal.
  • Met onze bouwkundige kennis kunnen we een goede inschatting maken van de bouwkundige staat van een woning en kunnen we je adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is. Dit kan een hoop ellende en vooral teleurstellingen voorkomen.
  • Ook in een oververhitte woningmarkt valt er soms nog wat te onderhandelen. Wist je dat je gemiddeld 6% bespaart wanneer je ons als aankoopmakelaar inschakelt? Op een koopsom van € 280.000 k.k. betekent dit al gauw een mooie € 16.000.

Aankoopbegeleiding voor starters

Ben je een starter op de woningmarkt en op zoek naar je eerste koophuis? Spannend! Het kopen van je eerste huis is een hele stap en kan best wel overweldigend zijn. Als aankoopmakelaar voor starters staan we voor je klaar. We realiseren ons dat een huis kopen ontzettend veel kosten met zich meebrengt en daarom hebben we speciaal voor starters een pakket met een voordelig tarief. Download onze brochure voor meer informatie.

Specialist in (levensloopbestendige) woningen voor medioren in Zuid-Limburg

De vraag naar levensloopbestendige woningen is de laatste paar jaren fors gegroeid en de rek is er nog niet uit. Als Seniorkeur® makelaar en gespecialiseerd in woningen voor medioren en senioren, beschikt Laura Makelaardij & Advies over extra kennis waardoor je verzekerd bent van een deskundig advies. We weten wat er nodig is om ook op hogere leeftijd zo lang mogelijk in je eigen woning te kunnen blijven, zonder in te leveren op comfort en woongenot.

Aankoopbegeleiding zoals jij dat wilt

In welke mate wij je begeleiden bij de aankoop van je nieuwe huis, dat bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten. Vraag onze uitgebreide brochure over aankoopbegeleiding aan. Hierin vindt je de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven. 

Brochure Aankoopbegeleiding

Meer weten?

Twijfel je of aankoopbegeleiding iets voor jou is? Of heb je na het lezen van onze brochure nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Contact opnemen