Laura Makelaardij & Advies: aankoopmakelaar

Waar moet je eigenlijk op letten tijdens een bezichtiging? Is het huis bouwkundig in orde? Welke belangrijke informatie staat er in een akte?  Is de vraagprijs reëel? Wat is een goed bod? En hoe ga je om met een biedingsprocedure of onderhandeling?

Een huis kopen, dat doe je niet elke dag. En of je het nu voor het eerst doet of voor het laast, het is en blijft een spannende gebeurtenis waarbij ook een hoop emoties meespelen. Een verkopend makelaar handelt in het belang van zijn of haar klant: de verkoper. Met een eigen aankoopmakelaar sta je als kopers een stuk sterker. Zo profiteer je niet alleen van de kennis van de markt maar ook van onze jarenlange ervaring.

Een huis kopen zonder zorgen

Met de juiste begeleiding neem je goede beslissingen, weet je wat een huis waard is, kies je de juiste onderhandelingsstrategie en weet je precies wat de kleine lettertjes in de koopovereenkomst betekenen.

Jouw persoonlijke aankoopmakelaar in Zuid-Limburg

In onze brochure vertellen we je meer over de fases waaruit een aankooptraject bestaat, hoe wij jou kunnen helpen en wat de kosten zijn.

Brochure Aankoopbegeleiding

Meer weten?

Twijfel je of aankoopbegeleiding iets voor jou is? Of heb je na het lezen van onze brochure nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Contact opnemen