Op zoek naar een levensloopbestendige woning

Succesvol aangekocht in Meers

Vanuit Noord-Holland verhuizen naar Zuid-Limburg, terug naar de roots. Dat is nogal wat. Onze klanten, Nettie en Marcel, zochten dan ook een aankoopmakelaar die de plaatselijke markt kent en tevens verstand heeft van levensloopbestendig wonen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en intake

In eerste instantie belde Nettie ons op om te informeren of wij iets voor ze konden betekenen in de zoektocht naar een levensloopbestendige woning in Zuid-Limburg. Al snel bleek dat we hun op weg konden helpen en we planden, gezien de afstand, een telefonische afspraak in voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek op 22 februari bespraken we de woonwensen en het budget. Met die informatie gingen we vervolgens aan de slag met deze zoek- en aankoopopdracht.

Bezichtigen

Niet lang na de intake hadden we de eerste bezichtiging samen. Helaas, die woning was toch niet geschikt. Er moest toch nog wel wat gebeuren om deze woning levensloopbestendig te maken, en de ruimteindeling die vervolgens zou ontstaan was dan niet ideaal.

De tweede woning was wel geschikt! De vraagprijs van deze woning was echter verre van reëel. Nettie en Marcel besloten dan ook geen bod te doen.

Zonder ons bekeken ze samen nog een derde woning, maar daarbij was het gevoel niet goed.

Bij de vierde bezichtiging was het raak! Ze werden verliefd en vol spanning wachtten we op het verlossende woord na het uitbrengen van het bod. Dat werd op 6 april geaccepteerd.

Levensloopbestendig wonen

De woning die we voor Nettie en Marcel konden aankopen is al levensloopbestendig. Een ruime slaapkamer met zicht op de tuin en een badkamer op de begane grond in combinatie met een riante slaapkamer met badkamer op de eerste verdieping maken deze woning zeer geschikt. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers en een derde badkamer, ideaal voor het ontvangen van gasten uit het Noorden!

Een succesvolle aankoop

Zo snel kan het gaan. Op 22 februari de intake, op 6 april een geaccepteerd bod. Met slechts 4 bezichtigingen en 1x bieden hebben we binnen 6 weken een levensloopbestendige woning kunnen aankopen voor onze klanten.

"Bij onze zoektocht naar woning in Limburg bij aankoopmakelaar Laura terecht gekomen. Daar zijn we blij mee geweest. Haar was niets teveel en stond ons elk moment van de dag bij met onze vragen, bezichtigingen, uitzoek werk of iets wel of niet klopte. Kortom een top makelaar met hart voor de zaak."

Een geslaagde aankoop en tevreden klanten. Daar doen we het voor!

Aankoopmakelaar Zuid-Limburg

Twijfel jij nog over het inschakelen van een aankoopmakelaar? Download dan onze gratis Aankoop Brochure. Daarin kun je een aantal tips vinden en lees je meer over onze dienstverlening.

Klik hier om de brochure aan te vragen.