Moderne vrijstaande woning op riant perceel gezocht in Vaals

Voor een gezin zijn wij op zoek naar een ruime moderne woning met riant perceel.

Ligging
We zijn op zoek in Vaals. Favouriete straten in deze plaats zijn de Rarenderstraat en Wolfhaag. Ook de nabijgelegen dorpen zoals Lemiers en Holset zijn geschikt.

Een woning die verder buiten Vaals is gelegen is te overwegen, mits het de perfecte woning is. De verbinding met Aken dient goed te zijn.

De woning is bij voorkeur rustig en niet aan een doorgaande weg gelegen.

De woning
Praktisch gezien heeft de woning minimaal 4 slaapkamers, maar bij voorkeur 6. Er dienen minimaal 2 badkamers te zijn of te realiseren.

De ideale woning heeft een ruime leefkeuken of in elk geval de potentie om deze te realiseren.

Alle leefruimtes dienen voldoende daglichtinval te hebben.

Een garage is een must. Indien de woning geen garage heeft dan dient er wel een mogelijkheid te zijn om deze op het perceel te realiseren.

Het totale (woon)oppervlakte dient circa 200 tot 300 m2 te zijn.

Volledige renovatie of bouwgrond
Ook het grootschalig renoveren van een kleinere of oudere woning behoort tot de mogelijkheden. Een kleine woning dient in dat geval wel uitbreidingsmogelijkheden te hebben op het perceel.

Voor een riante bouwkavel gelegen op een toplopcatie staan onze klanten ook open.

Buitenruimte
Het perceel is minimaal 1.000 m2 groot. De ideale tuin is fraai en groen aangelegd. Een vrij uitzicht over het Zuid-Limburgse landschap zou de kers op de taart zijn.

Budget
Het budget bedraagt circa 1 miljoen euro, inclusief een eventuele renovatie of nieuwbouw. Voor de perfecte woning op een goede locatie zijn onze klanten bereid om tot 1,4 miljoen euro te gaan.

Heb jij de ideale woning voor mijn klanten en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!