Woning of appartement met 2 slaapkamers gezocht

Voor klanten zijn wij op zoek naar een bescheiden woning of een klein appartement.

Ligging
Het zoekgebied is Maastricht-Oost (wijken zoals Amy, Scharn, de Heeg en Vroendaal). Ook dorpen in het Heuvelland die niet verder dan 10 km van Maastricht Randwyck liggen vallen binnen het zoekgebied. Denk hierbij aan dorpen zoals Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Bemelen, Houthem, Vilt en Meerssen.

De woning / het appartement
De voorkeur gaat uit naar een haflvrijstaand woonhuis, maar als de woning aan alle overige eisen voldoet dan is een tussengelegen woonhuis ook te overwegen. Een appartement is mogelijk mits er een ruim balkon met zon is.

Er dienen minimaal 2 slaapkamers te zijn. Verder hoeft de woonruimte niet groot te zijn, vanaf 50 m2 is te overwegen. Een bergruimte voor het stallen van 3 fietsen is een must. Ook dient er parkeergelegenheid te zijn voor 1 auto.

De woonruimte is bij voorkeur zo goed als instapklaar. Enkele gedateerde zaken zoals een keuken of badkamer zijn geen probleem, mits alles netjes en goed bruikbaar is.

Karakterstieke panden hebben de voorkeur.

Buitenruimte
Een tuin, terras of ruim balkon met zon is noodzakelijk.

Budget
We zoeken in een prijsklasse tot circa € 275.000 k.k. Er is geen financiering benodigd, aanvaarding kan bij voorkeur dit jaar nog plaatsvinden.

Heb jij de ideale woning voor mijn klanten en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!