Woning met ruim perceel en mogelijkheid voor het realiseren van een B&B gezocht

Voor klanten zijn wij op zoek naar een een koopwoning in Zuid-Limburg of Midden-Limburg.

Ligging
De woning is bij voorkeur rustig gelegen. Woningen die gelegen zijn nabij een snelweg of onder een vliegroute vallen af.


Het zoekgebied is ruim. Zowel Zuid-Limburg als Midden-Limburg behoort tot de mogelijkheden, mits de reistijd tot Maastricht maximaal één uur bedraagt.

We zoeken niet in de regio Sittard-Geleen, m.u.v. Munstergeleen. Ook de regio Parkstad valt af, m.u.v. Simpelveld en Schinveld. Ook zoeken we niet in plaatsen zoals Valkenburg aan de Geul, Beek, Maastricht, Nieuwstadt, Roermond, Vaals, Venlo en Weert.

De nabijheid van voorzieningen is geen must, sterker nog: een rustige ligging bijvoorbeeld aan de rand van een dorp heeft de voorkeur.

De woning
De voorkeur gaat uit naar een vrijstaande of geschakelde woning. Een woning die op enkele onderdelen gemoderniseerd dient te worden behoort tot de mogelijkheden, het moet echter geen complete renovatie zijn.

Praktisch gezien heeft de woning 3 slaapkamers of meer en minimaal circa 125 m2 woonoppervlakte.

Het realiseren van één B&B kamer moet mogelijk zijn. Deze kamer mag in de woning gesitueerd zijn mits de privacy en rust in de woning gewaardborgd kan worden, in dat geval is de kamer dan bijvoorbeeld in een bijgebouw of garage gelegen. Idealiter is de B&B kamer echter vrijstaand van de woning gelegen. Ook een ruimer perceel waarop nog een B&B ruimte gerealiseerd kan worden is een optie.

Tuin
Een ruime tuin met mogelijkheid voor het houden van een kleine moestuin en wellicht enkele dieren is de wens. Denk aan een perceelgrootte van minimaal circa 400 m2.

Budget
We zoeken een geschikte woning in een prijsklasse tot circa € 400.000 k.k. Een woning aan de bovenkant van dit budget dient zo goed als instapklaar te zijn en in elk geval al ruimte voor een B&B te hebben.


Heb jij de ideale woning voor mijn klanten en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!