(Half)Vrijstaand woonhuis met ruime tuin gezocht

Voor Danny en Marijke zijn wij op zoek naar een koopwoning in Zuid-Limburg.

Ligging
Het zoekgebied is in principe heel Zuid-Limburg, met uitzondering van de regio Parkstad. Een centrale ligging t.o.v. uitvalswegen zoals de A2, A67 en A79 is noodzakelijk.

De woning
De voorkeur gaat uit naar een vrijstaande woning, maar een geschakeld woonhuis of een 2-onder-1-kapwoning zijn ook te overwegen.

Idealiter heeft de woning een ruime woonkamer van circa 30-35 m2, eventueel in combinatie met een open keuken. Er dienen minimaal 2 slaapkamers te zijn. Een garage is geen must, wel dient er voldoende bergruimte te zijn. Een oprit is wenselijk.

Indien de vraapprijs het toelaat behoort het moderniseren van enkele zaken zoals een keuken of badkamer tot de mogelijkheden. Een woning die volledig verbouwd of gemoderniseerd dient te worden is niet geschikt.

De grootste wens is een ruime achtertuin, bij voorkeur met voldoende privacy. Een perceel vanaf circa 500 m2 is te overwegen.

Budget
We zoeken een woning in een prijsklasse tot circa € 450.000 k.k.

Heb jij de ideale woning met ruime tuin voor Danny en Marijke en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!