Karakteristieke woning met authentieke elementen gezocht in Zuid-Limburg

Voor klanten zijn wij op zoek naar een ruim karakteristiek woonhuis met buitenruimte dat gebouwd is voor 1940.

Ligging
De voorkeur gaat uit naar een groene en rustige wijk in Maastricht, zoals bijvoorbeeld Villapark, Jekerdal, Biesland, Campagne, Statenkwartier of Wyck. Bij een ligging in de stad bestaat de straat bestaat idealiter vooral uit woonhuizen, dus geen horeca in de directe nabijheid.

Ook plaatsen in een straal van circa 30 km rondom Maastricht zijn te overwegen, maar we zoeken niet in de regio Sittard-Geleen, Valkenburg, Parkstad en Vaals.

Tot slot dient de woning rustig gelegen te zijn. Geluidsoverlast van vliegtuigen, treinen, autosnelwegen, winkels of horeca is een no-go.

De woning
We zoeken een karakteristieke woning die gebouwd is voor 1940.

Authentieke elementen zoals hoge plafonds, (originele) houten vloeren, authentieke tegelvloeren, een schouw met haardpartij, paneeldeuren en andere kenmerkende architectonische elementen zijn een must.

Praktisch gezien heeft de woning minimaal 140 m2 woonoppervlakte, 3 tot 5 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Mijn klanten koken graag, een ruime keuken of de mogelijkheid om deze te realiseren is dan ook wenselijk.

Buitenruimte
De voorkeur gaat uit naar een enigszins zonnige achtertuin van circa 40 – 50 m2 tot circa 150 m2 in het buitengebied.

Voor de perfecte woning in de stad zijn ze eventueel bereid om met minder buitenruimte genoegen te nemen.

Budget
We zoeken een geschikte woning in de prijsklasse van rondom de € 700.000 k.k..

Voor een woning die voldoet aan alle wensen en die in Maastricht is gelegen zijn mijn klanten bereid om tot een prijsklasse van maximaal € 900.000 k.k. te gaan. Een woning aan de bovenkant van deze prijsklasse dient zo goed als instapklaar te zijn.

Heb jij de ideale woning voor mijn klanten en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!