Landelijk gelegen woning gezocht

Koopwoning gezocht in Zuid-Limburg

Mattie en Ankie hebben hun eigen woning verkocht en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met hun zijn wij op zoek naar een geschikte koopwoning.

Ligging
Hun ideale woning is gelegen aan de rand van een dorp, met vrij uitzicht aan de voor- en/of achterzijde. Voorzieningen zoals een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen zijn nabij gelegen. Ligging nabij een wandel/natuurgebied is een must aangezien Mattie en Ankie twee honden hebben.

In principe zoeken we in heel Zuid-Limburg, maar niet in de regio Parkstad (m.u.v. Simpelveld).

De woning
De voorkeur gaat uit naar een vrijstaande, geschakelde of halfvrijstaande woning. Karakterstieke panden hebben de voorkeur, maar minder karakterstieke woningen die wel voldoen aan de overige wensen zijn te overwegen.

Er is een garage met een (doorrij)hoogte van minimaal 2,10 m, of deze is in elk geval te realiseren.

Ook dient er een extra ruimte op de begane grond te zijn of te realiseren. Deze kan worden gebruikt voor het uitoefenen van een aan huis gebonden beroep. Idealiter grenst deze ruimte aan het woonhuis en is deze ruim genoeg om in de toekomst een slaap- en badkamer te realiseren. Een vrijstaande schuur of een groter tuinhuis is echter ook een optie.

Overige wensen
De woning hoeft niet groot te zijn, maar heeft wel minimaal twee slaapkamers. Er is een onderhoudsvriendelijke tuin aanwezig, maar deze hoeft niet al te groot te zijn. Wel moet er voldoende privacy zijn. De voorkeur gaat uit naar een tuin met achterom (bij voorkeur toegankelijk met auto, eventueel via garage).

De voorkeur gaat uit naar een redelijk instapklare woning. Een kluswoning sluiten we echter niet uit, mits de vraagprijs voldoende ruimte over laat om binnen het budget een verbouwing te realiseren.

Budget
De maximale koopsom bedraagt circa € 400.000 k.k. Een te verbouwen woning dient lager in prijs te zijn zodat er nog voldoende ruimte in het budget is om een verbouwing te bekostigen.

Heb jij de ideale woning voor Mattie en Ankie en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!