B&B Potentie gezocht

Koopwoning gezocht met mogelijkheid tot B&B

Klanten van ons zijn voornemens om in 2021 hun droom waar te maken, namelijk het realiseren en starten van een B&B in Zuid-Limburg! Wij helpen hun bij de zoektocht naar een geschikt object.

Het pand dat ze zoeken heeft bij voorkeur een karakterstieke uitstraling. Denk hierbij aan een jaren '30 woning of bijvoorbeeld een woonboerderij.

Bij een woning van voldoende formaat is het een mogelijkheid om de B&B kamers in de woning zelf te realiseren. In dat geval dienen de B&B kamers wel afgescheiden te kunnen worden van het prive gedeelte. Een woning waar reeds twee (of meer) entrees aanwezig zijn (of waar dit gerealiseerd kan worden), zou hiervoor zeer geschikt zijn.

Een object met een riant perceel en een aanwezige stal/schuur die verbouwd kan worden tot B&B is ook te overwegen. Het perceel biedt daarbij tevens ruimte voor het inrichten van parkeergelegenheid voor de gasten.

Er moet voldoende ruimte zijn om 4 kamers van formaat te kunnen realiseren, in elk geval ruim genoeg voor een slaapgedeelte, badkamer en kitchenette.

Het object is gelegen op maximaal 20 autominuten van Maastricht en Valkenburg. Het zoekgebied is circa ten zuiden van de lijn Nuth/Bunde. Faciliteiten zoals een restaurant zijn op korte afstand van de B&B gelegen.

Het beschikbare budget is afhankelijk van de staat van het object en de benodige investering voor de realisatie van de B&B.
Als richtlijn kan een budget van circa € 600.000 aangehouden worden. 

Heb jij het ideale object voor onze klanten en ben je voornemens om dit te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet gaan zij hun droom realiseren in jouw pand!