Woning gezocht voor Jaap, Albertine en hun kinderen

Koopwoning gezocht in (de omgeving van) Berg en Terblijt

Voor Jaap, Albertine en hun twee opgroeiende kinderen zijn wij op zoek naar een koopwoning in Berg en Terblijt.

Hun ideale woning heeft een karakteristieke of bijzondere uitstraling en is vrijstaand of geschakeld middels de garage. De woning is bij voorkeur (grotendeels) instapklaar, het moderniseren van enkele onderdelen zoals een keuken of badkamer behoort wel tot de mogelijkheden. De woning dient minimaal 3 slaapkamers te hebben, tevens is een extra logeer/werkkamer wenselijk.

De tuin van hun ideale woning is ruim van opzet, groen aangelegd en biedt rust en privacy. Bij voorkeur is de achtertuin enigszins vrij gelegen, in elk geval dient deze niet omsloten te zijn en zicht te bieden op veel buurwoningen.

Er dient voldoende bergruimte te zijn die in elk geval geschikt is voor het stallen van fietsen. Idealiter is er een carport of de mogelijkheid om deze te realiseren. 

Ze zoeken een woning die ruimtelijk gelegen is in een rustige straat. Idealiter is de woning gelegen in Berg en Terblijt, maar voor een huis dat voldoet aan alle wensen en het juiste gevoel oproept zijn zij ook bereid om uit te wijken naar de oostkant van Maastricht (bijvoorbeeld Amby of Vroendaal).

De maximale koopsom voor een instapklare woning bedraagt € 550.000 k.k.

Heb jij de ideale woning voor Jaap, Albertine en hun kinderen en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van jouw woning!