Appartement gezocht voor Esmé

Appartement of woning gezocht in Maastricht

Voor Esmé zijn wij op zoek naar een appartement of een kleine woning in Maastricht, en dan met name aan de oostkant van de Maas: Scharn, Amby, Heugem, Heer. Winkelvoorzieningen dienen op loopafstand te liggen. Parkeergelegenheid dient in de straat aanwezig te zijn, een privé parkeerplaats is geen must.

De ideale woonruimte heeft minimaal 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en een balkon of kleine tuin (bij voorkeur op het zuiden). Het appartement of de woning is (grotendeels) instapklaar en bij voorkeur afgewerkt in een neutrale kleurstelling.

Bij een appartement is het wenselijk dat het complex beschikt over een lift. Tevens gaat de voorkeur uit naar een jonger complex met een bouwjaar vanaf circa 1990. Het appartement is niet op straatniveau en maximaal op de vijfde, hooguit zesde, verdieping gelegen.

De maximale koopsom bedraagt € 275.000 k.k.

Heb jij het ideale appartement of de ideale woning voor Esmé en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet wordt zij de koper van jouw thuis!