Woning gezocht voor Veronique en Etienne

Gevonden! - Koopwoning gezocht in (de omgeving van) Maastricht

Voor Veronique, Etienne en hun dochtertje van een paar maanden oud zijn wij op zoek naar een koopwoning in (de omgeving van) Maastricht. Zij wonen momenteel gehuurd en zoeken een woning waarvan ze hun thuis kunnen maken.

Hun ideale woning heeft een karakteristieke uitstraling, 3 slaapkamers en uitbreidingsmogelijkheden. De woning mag gedateerd zijn maar moet wel direct bewoonbaar zijn. Functionaliteit is belangrijker dan luxe. Een functionele c.v.-installatie is noodzakelijk.

De woning heeft bij voorkeur een ruime tuin waar hun dochtertje straks in kan spelen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook is er een garage of een schuur, of de mogelijkheid om deze te realiseren.

Ze zoeken een woning die gelegen is in een rustige straat en kindvriendelijke buurt. De basisschool is op loop-/fietsafstand gelegen. De omgeving is landelijk / ruimtelijk. Het zoekgebied is Maastricht en omgeving: Bunde, Meerssen, Eijsden, Gronsveld, Cadier en Keer, Berg en Terblijt en omstreken. De maximale koopsom bedraagt € 190.000 k.k.

Heeft u de ideale woning voor Veronique en Etienne en bent u voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet worden zij de kopers van uw woning!