Zoekopdrachten

Voor onze zoek- en aankoopklanten zijn wij op zoek naar geschikte woonruimte. Heb je de ideale woning die aansluit bij één van deze zoekopdrachten en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet hebben wij de kopers voor jouw woning!

Landelijk gelegen woonhuis gezocht (max. € 400.000 k.k.)

Mattie en Ankie hebben hun eigen woning verkocht en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met hun zijn wij op zoek naar een geschikte koopwoning. Lees meer.

Koopwoning gezocht in Berg en Terblijt (max. € 550.000 k.k.)

Voor Jaap, Albertine en hun twee opgroeiende kinderen zijn wij op zoek naar een vrijstaande of geschakelde koopwoning in Berg en Terblijt. Lees meer.

Levensloopbestendige woning gezocht (max. € 375.000 k.k.)

Marlies en Peter willen met het oog op de toekomst graag levensloopbestendig gaan wonen. We zoeken dan ook een woning waarbij levensloopbestendig wonen (dus slapen en baden op de begane grond) mogelijk is of te realiseren is. Een appartement is ook te overwegen. Lees meer.

Penthouse of koopwoning gezocht in Maastricht (max. € 600.000 k.k.)

Voor Chris zijn wij op zoek naar woonruimte in Maastricht. Chris heeft een drukke baan en zoekt een thuis waar hij na een lange dag kan genieten van rust en privacy. De woonruimte mag niet te groot zijn, maar moet wel voldoende ruimte bieden voor visite en logés. Lees meer.

Appartement (koop) gezocht (max. € 450.000 k.k.)

Voor Bart zijn wij op zoek naar een plek waar hij echt kan thuiskomen. Het appartement dat we zoeken is gelegen in Valkenburg a/d Geul of omgeving. Lees meer.