Zoekopdrachten

Voor onze zoek- en aankoopklanten zijn wij op zoek naar geschikte woonruimte. Heb je de ideale woning die aansluit bij één van deze zoekopdrachten en ben je voornemens om deze te gaan verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor en wie weet hebben wij de kopers voor jouw woning!

Koopwoning gezocht met mogelijkheid tot B&B

Klanten van ons zijn voornemens om in 2021 hun droom waar te maken, namelijk het realiseren en starten van een B&B in Zuid-Limburg! Wij helpen hun bij de zoektocht naar een geschikt object. Lees meer.

Appartement (koop) gezocht (max. € 450.000 k.k.)

Voor Bart zijn wij op zoek naar een plek waar hij echt kan thuiskomen. Het appartement dat we zoeken is gelegen in Valkenburg a/d Geul of omgeving. Lees meer.

Appartement (koop) gezocht in Maastricht (max. € 265.000 k.k.)

Esmé heeft haar eigen woning inmiddels verkocht en is op zoek naar een appartement in Maastricht. Lees meer.

Koopwoning gezocht in Berg en Terblijt (max. € 550.000 k.k.)

Voor Jaap, Albertine en hun twee opgroeiende kinderen zijn wij op zoek naar een vrijstaande of geschakelde koopwoning in Berg en Terblijt. Lees meer.

Penthouse of koopwoning gezocht in Maastricht (max. € 600.000 k.k.)

Voor Chris zijn wij op zoek naar woonruimte in Maastricht. Chris heeft een drukke baan en zoekt een thuis waar hij na een lange dag kan genieten van rust en privacy. De woonruimte mag niet te groot zijn, maar moet wel voldoende ruimte bieden voor visite en logés. Lees meer.

Gevonden! - Koopwoning in (de omgeving van) Maastricht

Stel je voor dat je al ruim een jaar op zoek bent naar een woning... Omdat het juiste huis maar niet voorbij lijkt te komen... Omdat je soms niet eens de kans krijgt om te bezichtigen... Omdat je telkens overboden wordt... Lees meer