Maatregelen Coronavirus

Vanwege het Coronavirus nemen wij als makelaarskantoor, waarbinnen wij dagelijks te maken hebben met veel fysieke contacten, uiteraard onze verantwoordelijkheden omwille van uw en onze eigen gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige opgelegde maatregelen en richtlijnen van het RIVM alleen kans van slagen heeft het virus beheersbaar te krijgen wanneer wij ons allen aan de afspraken houden.

Voor dit moment willen wij al onze medemensen veel sterkte en vooral veel gezondheid toewensen. Met inachtneming van de maatregelen hopen wij u een veilig en vooral een gezond thuis te kunnen blijven bieden. Want uw en onze eigen gezondheid heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij houden de richtlijnen en adviezen van het RIVM en onze brancheorganisatie VBO nauwlettend in de gaten en volgen deze op.

Bereikbaarheid

Omdat wij als familiebedrijf aan huis werken, zijn wij zoals u dat van ons gewend bent zowel telefonisch als per e-mail gewoon bereikbaar.

Bezichtigingen

Bezichtigingen gaan in overleg met de betreffende opdrachtgever door onder strikte voorzorgsmaatregelen:
- er worden geen handen geschud
- we houden 1,5 meter afstand van elkaar
- de makelaar maakt zelf alle deuren open en dicht
- mensen die de woning bezichtigen raken zo min mogelijk aan
- we lopen niet meer mee naar elk vertrek om zo de benodigde afstand te waarborgen
- er worden maximaal 2 personen toegelaten bij de bezichtiging.

Daar waar onze opdrachtgever op dit moment geen kijkers wenst, respecteren wij dit.

Vertoont u symptomen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of heeft u verhoging of koorts? Neem dan contact op om de afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak in te plannen.

Waardebepalingen/kennismakingsgesprek
Wilt u uw woning verkopen? Ook dan kunt u zoals gewoonlijk contact met ons opnemen (telefonisch of via e-mail). Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen wij geen handen schudden en houden wij afstand. Verder informeren en adviseren wij u als gebruikelijk en nemen wij de tijd voor u, zeker in deze bizarre tijd. Daarnaast is het mogelijk een video-afspraak in te plannen via Whatsapp.

Taxaties

Opnames voor taxaties gaan door met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Daar waar de eigenaar van een woning geen taxateur in de woning wenst, respecteren wij dit.

Eindinspectie / transport
Inspecties worden net als gewoonlijk gepland, echter onder de strikte voorwaarden en richtlijnen van het RIVM.
Ook hierbij verzoeken we u om met zo min mogelijk mensen aanwezig te zijn.

Om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden, zullen wij in het belang van eenieders gezondheid tot 6 april 2020 óf wanneer tussentijds anders wordt besloten, niet bij de notaris aanwezig zijn. Wij vragen u om begrip hiervoor.


Als laatste willen wij u meegeven goed op uzelf te blijven passen, was regelmatig uw handen, houdt afstand van elkaar en leef gezond!

Wij raden u aan onze website te raadplegen voor verdere informatie-updates.

Laura & Carla

Laura Makelaardij & Advies